In a room full of nothingness

Har suttit och pratat i lite mer än en och en halv timme nu med Louisen. Försöker packa men misslyckas rejält.  Jag vet inte hur de följande dagarna kommer bli, men jag hoppas de blir bra. Min skjuts till bussen kommer om exakt fyra och en halv timme. Kanske dags att sätta igång nu. Vi hörs bloggen

Så lägger vi upp den mest retard bilden av alla. Jag kallar den 'Johannas Jul'.

MOVIE NIGHT

Nu sitter jag och Louisen och väntar på att filmen Hugo ska ladda färdigt. Idag har vi shoppat på vintage affärer och hittat lite smått och gott, sen kom vi hit och gjorde överkryddad taco - Kram!

Dag 7 - En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Jag har många dåliga vanor men den jag hatar mest är att jag hela tiden planerar att jag ska göra massa olika saker men sen när jag väl ska göra de så vill jag aldrig och så måste jag avboka och det är så hemskt! Så det är en sak jag önskar att jag inte hade. Eller mer att jag bara kunde säga nej från början.

Imorron är det skolavslutning och jag är så glad att det äntligen är här! Hittar ni en tröttare tjej så har ni letat noga. Jag ska bara sova hela lovet - puss

Jag och pinglan - våran vanliga sysselsättning under lektionerna

Christmas is coming fast

Idag fick jag en tidig julklapp av min plastsysster Polina som jag tänkte visa för er för den är såååå fin! Kan ni förstå hur glad jag blev?
Tack tack tack Polina!! Kommer sakna dig under lovet

I'm only wearing black until something darker comes along

Sitter på SOn och har tråkigt. Räknar ner dagar till allt jag ser fram emot, fyra dagar kvar till lov, bara 13 dagar kvar till unite!

Dag 6

Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon. Tänkte först bara säga att jag hoppade över dag 5 för att jag tyckte den var dum.
Det är många gånger jag har drömt om att ha alla pengar i världen, men jag tror att det skulle vara annorlunda när man väl hade dem. Jag tror först jag skulle kryssa av några grejer från min bucket list, som jag har skrivit på rättså länge. Tex åka jorden runt, klappa exotiska djur i Afrika, se ett norrsken, gå på den kinesiska muren, få träffa en kändis, åka till Paris och till Louvren, vara onstage under en konsert etc. Dock kommer jag få kryssa av en sak från min bucket list snart för nu är det bestämt, vi ska på Coldplay konsert i Augusti och jag är sjukt taggad!

Och här är en sista hälsning till min bror så att han ska sluta trackassera mig. Snälla Jakob, du kan inte sjunga så kom inte in i mitt rum och gör det
love Johanna.

Gårdagens Outfit


LUCIA

KPKs Lucia satsning idag gick utmärkt! Det kom många och tog pepparkakor och glögg och frågade frågor, allt som allt verkade många uppskatta det och jag tyckte det var jätteroligt! Här kommer lite bilder från idag. Nu ska jag dusha och gå och lägga mig, kram!





Dagen innan satsningen

Hade en lång dag idag, från 8-7 och kom hem trött, men jag blev piggare när jag såg månadens Elle och en påse M&M på min säng, tack Birgitta! Sen höll jag på resten av kvällen med KPKs bönelåda. Idag har jag på mig en ny tröja från Gina!



Bönelådan före och efter, dålig bild jag vet, men jag är för trött för att bry mig. Godnatt

Turn your back against the world

Jag brukar inte tycka om skräckfilmer. Dem som känner mig vet att jag är sjukt lättskrämd, men jag bara älskar American horror story.
Även om jag inte vågar kolla kolla på mer än ett avsnitt om dagen är typ det enda jag kan tänka på just nu.
Har shoppat lite, kanske visar det imorron eller med någon outfit bild. Vi ses




Dag 4

Någonting jag vill ha mer än något annat just nu. Jag vill ha mycket, men just nu vill jag typ ha det perfekta håret och den perfekta garderoben.





That's what you get when you let your heart win

Sitter hemma och latar mig, ingen träning idag inte. Sov till tolv efter att ha varit uppe till tre inatt med Louise och kollat på skräckserien
American horror story. Kommer klart tvinga Louise att fortsätta kolla på den med mig! Sjukt twisted, älskar det.
Igår var vi hos Isak och såg Idolfinalen och hade det skönt, nu ska jag kolla på film med familjen. Kram!




Osocial kille nr 1

Bra kvalite från trött tjej

Har precis kommit hem från ett jätteroligt pulsmedel pass med HD och hennes kompis och jag är helt slut. Har inte så mycket att skriva egentligen. Imorron ska 'gänget' och jag kolla på Idol final så jag kanske hör av mig efter det, kram!



One Day

Igår hade jag en väldigt trevlig dag och därför tänker jag skriva om den. Det började med att jag hade sovmorgon till tio och sen slutade halv två. Inte så pjåkigt alls. Efter skolan satt jag och mina trevliga tjejkompisar. och fikade och pratade i någon timme. Sen gick vi av till friskis för att göra ett pass till idrotten, och jag har nog aldrig haft så kul på ett gym någonsin. Ingen av dessa tjejer hade någonsin varit på ett gym och jag skrattade så att tårarna rann. Vi gick sen och åt medans Cilla pratade med sin blivande pojkvän och vi retades och skrattade hela tiden. Efter det bar det av till bion och jag fick äntligen se One day, och som vanligt storgrät jag i slutet. Plus att när jag väl kom hem så såg jag att det fanns både ett nytt avsnitt av Gossip girl och How I met your mother ute. Ett perfekt slut på en perfekt dag. Nu ska jag dra till min ryska lektion. Ciao


Dag 3

Min favoritårstid och varför. Jag vet inte riktigt om jag har någon favoritårstid. Jag gillar när det är mittemellan, inte för varmt och inte för kallt, så typ höst/vår. Men jag skulle nog ta vår då för att det är närmare till sommaren och sommar betyder ingen skola.


My hearts desire







Jag tror inte jag klarar av mer skola, mer läxor, mer prov. Jag vill ha lov NU.
- pics, weheartit

Strip me away

Hade en jättebra dag igår, var och tränade först med HD och Elli vilket var jätteroligt. Sen träffade jag Emma och vi åkte hem till mig och skrattade. Vi hämtade upp HD sen och åkte iväg till Kabel för hans och Malins party. Några timmar senare efter lekar mat och bra sällskap åkte vi hem och jag somnade med en fin Ellinor bredvid mig efter ett långt och osammanhängande tjejsnack. Det var så skönt att vara med henne igen efter så länge.
Nu tänker jag på allt som jag och Elli pratade om, hur det faktiskt är precis så. Hur efter allt är som bäst så mår man såhär. Hur efter man har varit så glad dagen innan tappar allting efter natten. Jag vill ringa någon och berätta allt jag har tänkt på, men jag vågar inte. Jag vill bara ha lov, nyår, unite. Nu.



01-12-11

Åh vilken härlig dag! Eller inte.... nej men dagen har varit helt ok för vi fick sluta ett istället för fem. Men jag har haft jätteont i ryggen hela dan, det blev brandövning i skolan och alla frös ihjäl och så var jag fruktansvärt avundsjuk på Jonny som var ledig. Men det blev bättre sen när jag stack och tränade med Louisen. Nu ska jag plugga på SO eftersom jag har prov imorron. Later losers

En outfitbild jag har glömt att lägga upp.

VICTORIA'S SECRET

ÄNTLIGEN!!! Så fruktansvärt bra iår!! Ni måste kolla

RSS 2.0