2012-04-23

Hej bloggen. Det är måndag och jag är hemma, kalla mig aktivchey.se jä. Nej men kombinationen mellan illamående och komma hem halv tolv är inte riktigt det bästa när man ska vara i skolan 11h dagen efter. Dock har jag fått lite saker gjorda här hemma, läxor, läsande och såklart ritat. Eftersom jag ser ut som skabb så får ni faktiskt nöjet att se en av de mindre bilderna jag gjorde. Imorron kanske ni får se lite nya kläder jag köpte med pappsen också.
Finns ju inget bättre än pappa shopping! Kram


I am quite in love with this man

Finns det något finare eller? Har crushat länge på Samuel Larsen och att han nu också är i glee är som glass och godis samtidigt - mums!


2012-04-18

Hej jag heter Johanna och jag har jättedålig humor. Jag tänkte visa en awkward bild på vad jag hade på mig idag. Pussipuuuuusss

Varför tycker jag detta är så roligt?!


Because I'm a retard, thats why..


Love and Art are the things we aspire to


Jag vet inte riktigt hur jag ska göra idag. Hör av  mig senare.

Origin of symmetry

Går runt i kläder som luktar Louise och är sådär otroligt vanlig. Finns inte mer att säga än så.

Goodnight


Jag vet hur du funkar, jag kan dig ut och innantill

Tja, hade en liten fotosession igår med Louise och Emma. The three musketeers back together. Riktigt trevligt. Om ni vill se bilderna kan ni klicka in här.




I've fallen in love with my best friends shoes. Planning the abduction now.


I get around

Det är typ dessa som jag har umgåtts med dem senaste 48 timmarna. Hade tänkt åka och träffa tjejerna ikväll men jag hann inte riktigt. Imorron kommer jag vara ännu mer med rödtotten, och förhoppningsvis en fröken Rydh också.



Jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv

Dagen började alldeles för tidigt för att hinna med tåget till Cilla, grattis på födelsedagen igen btw, vi tog det lugnt, bakade, var ute och såg på en töntig tjejfilm. En bra dag enligt mig. Nu ringde Louise precis och berättade att hon ska komma ikväll, wunderful! Här får ni se några slarviga bilder från idag


On my way

Tja, sitter på bussen påväg till pappa nu. Bloggar genom ipoden så det kommer säker se ut som skit men whatever. Har varit i kyrkan idag och ikväll blir det sushi. Imorron ska jag på Julias studentskiva sen kommer jag bara chilla resten av lovet. Nu ska jag läsa och lyssna på R&F.


RSS 2.0