Dag 2

En person jag vill träffa just nu. Louise Louise Louise Louise Louise Louise Louise Louise Louise Louise. Känns som det var evigheter sen sist.



Dag 1

En bild på mig + 10 fakta om mig. Även om detta inlägg känns otrtoligt töntigt så känns det ännu töntigare att inte göra det alls.

1. Jag älskar mina böcker, de är de enda materiella jag aldrig skulle släppa.
2. Jag har inte många nära vänner och vill inte ha det heller -
3. Men jag är beroende av dem vänner som jag har.
4.
Jag tycker om att vara för mig själv.
5. Känner man mig lär man känna Louise också
6. Jag älskar att rita men hatar att visa mina 'verk'
7. Jag skriver ska-göra listor till nästan allt
8. Jag pratar med min fågel varje dag för jag vet att han kommer svara mig snart.
9. Jag vill för mycket hela tiden.
10. Jag tycker om svampbob för det får mig att tänka på HD and that makes me happy.

To do list

Som ni märker har jag haft dålig uppdatering nu på senaste tiden så jag tar efter Louise och ska gå igenom denna listan och
förhoppningsvis så blir det lite mer intressant här!

Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 - En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 - Min favoritårstid och varför.
Dag 4 - Någonting jag vill ha mer än något annat just nu.
Dag 5 - Vad jag åt idag.
Dag 6 - Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 7 - En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 8 - En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 9 - Någonting jag oroar mig för.
Dag 10 - Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 11 - Mitt drömbröllop.
Dag 12 - En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 13 - Innehållet i min väska
Dag 14 - En låt som får mig att gråta
Dag 15 - Min favorithögtid

There is a light that never goes out

Sitter i mörkret och målar naglarna, tittar ut genom fönstret på det vita snötäcke som börjar lägga sig. Årets första snö. Även om jag verkligen inte uppskattar snön på något sätt så måste jag erkänna att det är rättså mysigt när man sitter inne i värmen. Glad första advent btw-


Things that make no sense are the most sensible

Fredagsmys solo ikväll, eller åtminstonde nu. Hann säga hej och hejdå till min Louise innan hon gick och grabbarna kom. Lite gymnasiekatalog, youtube klipp och käk sen försvann de med. Nu har jag kollat på Bridget Jones, försökt och misslyckats med att rita och hittat nya bloggar. Imorron blir det födelsedagsfirande en vecka för tidigt och kanske något roligt på kvällen. To be continued.

Webcam - gotta love it...

I'm only here because I feel the day deserves a truly sordid end


En bra novemberdag

Så vi var och såg på Breaking Dawn igår, jag Louise, Jonny och Isak. Och den var såhäääääääääär bra! Åh jag längtar jättemycket tills nästa film. Efter det hade jag lite alone time med den vackraste flickan i världen och kände mig plötsligt mycket bättre även om jag tror att jag gjorde henne deppigare.
Imorron blir det bara bättre för jag kommer ha sovmorgon till halv tolv och hämta upp min tröja som äntligen har kommit! Sen slutar jag halv två och kanske ska träna med HD eller Louise. Nu ska jag fortsätta lässa på den bästa boken i hela världen, looking for Alaska, tack Emma och Louise!!!



The Capital City

Förra veckan med klassen i Stockholm, först till riksdagen sedan till tekniska högskolan. Sushi till lunch med fint folk. Riktigt trevligt!





We don't admit it but we've never seen eye to eye

Här är en outfit jag hade för ett tag sen som jag glömt lägga upp

Granska Elviravetenskapen

Sovmorgon och skola till halv två, detta kallar jag en bra tisdag!

2011-11-14

Sitter här hemma och känner mig allmänt sämst. Kollar på min favorit tröstfilm Alice i underlandet. En av de många filmerna i min samling jag kan kolla på om och om igen. Försöker plugga men orden går rakt igenom mitt huvud. Känner mig trött och sliten, var det verkligen bara en vecka sen vi hade lov? Dagarna driver förbi i längtan till helg och helgen slösas bort till förbereldeser för veckan. Jag vill bara ut och uppleva saker, nya länder, nya människor. Jag vet att detta är mina gyllene år och att jag ska uppskatta det men det är lite svårt med tanke på att alla lärare hatar oss och ger oss hemska läxor...


Sneakpeak på dagens outfit, very classy today!

11-11-11 11:11

EPIC EPIC EPIC EPIC EPIC EPIC EPIC EPIC EPIC EPIC EPIC EPIC EPIC EPIC EPIC EPIC EPIC EPIC EPIC EPIC EPIC EPIC EPIC EPIC EPIC

We don't care for romance, romance or shooting stars







Har lite brist på bilder, ideer, och ork. Kommer nog vara lite tomt här framöver ända tills lovet då skolan har lugnat sig.

Who would you rather be? The Beatles or The Rolling Stones

Skolan har börjat igen och allt känns som vanligt, dock är jag lite gladare och lite mer utvilad men det försvinner väl snart hah. Idag stack jag och HD till gymmet, vi hann med ett halvt step pass, lite gym och ett halvt styrkamedel pass på en timme!! Effektiva tjejer här. En dagens outfit till er också.


OUTFIT

Sur tjej nr 1. Såhär såg jag ut i helgen, nya docs och klänning från London

Tänkte också fråga alla er som läser denna blogg vem ni är och hur ni hittade hit! Skulle vara roligt att veta vilka som tittar in!

East London's not a bomb site, it is a treasure cheast










I'm a happy happy girl

Hemma från London nu, hade det jätte trevligt och jag ska visa allt jag har köpt senare, dock köpte jag inte alls så mycket som jag trodde. Kom faktiskt hem med rättså mycket pengar så nu har jag beställt en jääääättefin tröja. Den ska komma inom två veckor, YAY. Måste fortsätta packa upp och städa!

Hittade ingen bättre bild, men ni ser ju hur fin den är!

RSS 2.0