Little girls don't know how to be sweet girls. Mama didn't teach me.

Hej bloggen. Mina senaste två dagar har varit hektiskta. Nej inte riktigt men det enda jag har gjort i skolan är nationella prov, från halv nio till halv ett ungefär? Igår och idag. Det gick som nationella gick, jobbigt och frustrerande men nu är det över. Nu måste jag bara göra färdigt några uppsatser och så har jag två kursprov sen är det över. Amen. Har inget att bjuda på här på bloggen egentligen. Var och joggade med Isak ikväll, eller ah jogga är ett så stort ord. De var mer som en promenad med lite inslag av spring. Jaja det var rättså skönt endå, kul att vara med Isak. Öhm annars har jag bara suttit hemma, läst, tagit bilder på mig själv? Jag vet cooltjej.se Men vad ska ni annars få se här? Bättre än inget visst? .... Kolla vad snygg jag är, det är löjligt.

Åh jag glömde nästan fråga! Jag sitter och skriver nu på en To-do-list till i sommar med roliga saker som jag då måste göra och jag planerar att kryssa av varenda grej men jag har inte så mycket att komma med så har ni något förslag blir jag mer än glad. Tack !

Kommentarer
Postat av: nils!

JÖÖNKÖÖÖPING

2012-05-23 @ 23:24:41
Postat av: Johanna

Lätt att det kommer på listan!

2012-05-23 @ 23:26:58
URL: http://givenchy.blogg.se/
Postat av: judit

Åh! Visste inte att du peircat näsan! Vad fint :) När gjorde du det? Kram

2012-05-24 @ 10:30:26
URL: http://inspiritgolden.blogg.se/
Postat av: louise

Bilder på dig är bättre än allt ;)

2012-05-24 @ 19:27:47
URL: http://captureddreams.se
Postat av: louise

sv: har ingen aning om jag blir årets elev eller inte men just nu är jag typ säker på att jag sänkt mig i två ämnen och det finns folk som har mvg i allt, så..

2012-05-24 @ 19:28:31
URL: http://captureddreams.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0