Började på skrapan, slutade på gatan

Bilder från roligaste kampen EVER!!  Ni får bara ta och älska kvaliten för jag vågade inte ta med min bra kamera :)

Lundellska och katte är kåmpisar även om katte vann hihi! Nu ska jag dusha, en trött och glad tjej efter en sjukt bra dag

Bones crash together blood spills, people using their fighitng skillz

Kampen är imorron och jag TAGGAR TILL!! Håller på att testa hår och smink. Kommer bli så galet nice. SKRAPAN IS GOING DOWN!


And I watch them as they fly

Åh jag har haft den roligaste kvällen! Igår eftermiddag åkte jag och hela min klass till Hjälsta för att fågelskåda och tälta. Själv hade man inte förväntat sig något alls (hade nästan tänkt att inte åka) men det översteg verkligen mina förväntningar. Vi grillade, vandrade, klappade kossor, blev jagad av kossor, vandrade lite till, ramlade till hälft ner i en å, tältade, och gick på morgonpromenader. Även om jag inte har sovit alls inatt så känner jag mig glad och energirik till helgen! Nu sitter jag på bussen påväg till Rimbo för att träffa min farmor och farfar. Och imorron så taggar vi till Eurovision!!
Här ska ni få se en bomb av bilder!

Packa, packa - Grilla, grilla!

Vårt fina oanvända tält

Klappa Mamma mu

Söta Emma, Amelia & Ville imorse

Han är singel och sökande ;)

Söt chey med gårdagens smink och oborstade tänder!

Little girls don't know how to be sweet girls. Mama didn't teach me.

Hej bloggen. Mina senaste två dagar har varit hektiskta. Nej inte riktigt men det enda jag har gjort i skolan är nationella prov, från halv nio till halv ett ungefär? Igår och idag. Det gick som nationella gick, jobbigt och frustrerande men nu är det över. Nu måste jag bara göra färdigt några uppsatser och så har jag två kursprov sen är det över. Amen. Har inget att bjuda på här på bloggen egentligen. Var och joggade med Isak ikväll, eller ah jogga är ett så stort ord. De var mer som en promenad med lite inslag av spring. Jaja det var rättså skönt endå, kul att vara med Isak. Öhm annars har jag bara suttit hemma, läst, tagit bilder på mig själv? Jag vet cooltjej.se Men vad ska ni annars få se här? Bättre än inget visst? .... Kolla vad snygg jag är, det är löjligt.

Åh jag glömde nästan fråga! Jag sitter och skriver nu på en To-do-list till i sommar med roliga saker som jag då måste göra och jag planerar att kryssa av varenda grej men jag har inte så mycket att komma med så har ni något förslag blir jag mer än glad. Tack !

It's so funny that you think you're winning

Nu är jag hemma och ledig från skolan. Försöker göra en uppsats men som vanligt går det inte bra alls. Uppsatser sucks...
Tog knappt några bilder alls när jag var borta men tre otroligt fina bilder får ni endå se. Hah Polina kommer där skitsnygg och ja ba: hej jag kan inte stå normalt så fort någon tar fram en kamera..


Skövde - the place people go to die.

Åh hitta en håligare håla än där jag är nu. I dare you. Tack och lov har de internet även om det går i ultrarapid. Jag sitter och pluggar (also known as taking bad webcam bilder) medans familjen är ute på promenad. Tänkte mest bara säga att jag inte kommer blogga tills på måndag typ då jag är hemma. Hoppas ni har det roligare än jag. Puss.

Mustache men likes cookies

Hej. Nu sitter jag och Louise i hennes rum och väntar på att födelsedagsbarnet ska komma hit så vi kan överraska henne med världens finaste tårta!
I know, best friends ever. Ni får se bilder på den senare på Louise blogg. Puss på er.

Put on black lipstick

När klockan börjar närma sig tolv gör man alltid konstiga saker. Själv har jag kollat hur jag ser ut med olika färger i håret (inte mainstream alls). Jag säger  nu innan folk börjar fråga att jag kommer inte göra det, men det är ju alltid roligt att se hur det skulle sett ut! Vad tycks?  Skulle jag passa i blått hår? 

Förlåt för den dåliga redigeringen btw

Two door cinema club

Skola, hål, skola, hål, Isak, mat, Jonny, AVENGERS! Den var faktiskt väldigt rolig att se, speciellt med ett uberfan bredvid sig. Nu sitter jag och lyssnar på muse och tänker på livet. Det är sjukt hur saker och ting går till ibland. Hade inte alls tänkt mig allt som det är nu. Nästa - uppsats YAY

All I've left is my soul

Sitter och skypear med Isak som vanligt och målar naglarna och håller på. Har haft en väldigt händelserik helg och jag är redo för tre dagars skola. Imorron ska Isak jag och Jonny kolla på the avengers! Kommer bli sjukt nice. Nu ska jag försöka göra lite mer läxor, ni får ha en bra söndagkväll!
Här får ni se en outfit från veckan, hade glömt att lägga upp den hehe.

Everything is temporary

Har suttit barnvakt idag till en söt tjej idag. Louise heter hon, hon var väldigt snäll så det gick bra! Hade en kort dag i skolan så jag drog direkt till lo och väntade på henne, nu ska jag träna lite och sen plugga. Andra provet i veckan och 6e sista innan sommaren, KÄMPA!


LMFAO

Bild från grönan igår, hade hur kul som helst! Dansade loss till lmfao med dem bästa, sjukt bra fredag - kram

Bild från Jonny

Dagens

Idag har jag haft prov och jag är bara hemma nu en snabbis nu innan jag har ryska, funfunfun. Såhär ser jag ut när jag luffar runt i kattes korridorer.


Valborg

Hann ta två poser-bilder innan jag åkte in till stan igår för att fira valborg. Hade en fin dag i det fina vädret med fina vänner. Imorse fick jag ännu mer sol med fröken Axelsson. Det var väldigt trevligt att prata med henne igen! Nu måste jag plugga till ett prov jag har imorron. Så. Fruktansvärt. Trevligt...


RSS 2.0