Walking on platforms


We are girls but we still like to play

Tio dagars ledighet firades med tjejkvällshäng, kollade på Superbad och var som vi alltid har varit. Trivs när det är såhär.


Shopping is cheaper than a psychiatrist

Försökte få hit våren idag med min outfit, tyvärr hann jag inte ta ett bra kort innan jag stack och tränade men här får ni en fin fjortis-spegel bild!


We will be just fine

Här får ni se jättefina bilder på min outfit idag. Om  ni undrar varför jag ser trött ut är det bara för att jag hade varit i skolan i 11 timmar.Perfect's not real

Jag känner mig dum som ser att det är folk som tittar in här varje dag och jag har inget att leverera. Men saker är som dem är
och bloggen har jag aldrig drivit för andra. Nu kommer nog inte mer innan lovet, tänkte bara säga så ni slipper klicka in.

Idag var jag med Louise.  Rolig tjej jag är som snor hennes bild.

We are bored and hungry

Tänkte bara säga hej och hejdå. Har sjukt mycket att göra tills lovet och jag känner att jag måste ta lite tid för mig själv. Antagligen under lovet också.Planerar att spendera den tiden precis som jag gjorde i helgen. Med mig själv. Just the way I like it.
Cilla hälsar - vi har askul på engelskan. Eller inte.

We live alone, we die alone. Everything else is just an illusion.

Gårdagen var så bra, och idag har inte varit så dåligt heller. Jag har så fina vänner. Det är allt jag ville säga. Kram

H&M Fashion against aids 2012

Har kollat mig igenom H&Ms kollektion och jag gillar det! Jag brukar inte handla på H&M alls ofta för jag tycker det är tråkigt när man har likadana kläder som alla andra, men jag skulle lätt kunna göra ett undantag för dethär. Speciellt armbandet, det ska jag ha. Fint kollage jagvet.


DANCE


You can run but you won't come far

Lyckades inte gå upp ur sängen idag. Tanken på att åka till skolan bara för att vara där i 2h var inte nog, tack och lov tyckte inte min mamma det heller så dagen spenderades precis som jag tycker om det. Själv i mitt rum med mina tankar och böcker. Jag vill aldrig mer tillbaka. Försöker förbereda mig mentalt inför morgondagen men efter idag har jag ingen som helst motivation för skolan. Har kännt mig förkyld hela dan, snytit mig och nyst. Jag hoppas faktiskt det blir sämre så jag kan stanna hemma mer. Kram från en munter tjej.

Lite tomt med bilder från min sida. sorry.

Hurts like bullets between these walls

Har haft en av de bästa helgerna med Louise någonsin. Rebebecca och Fiona, Compadre, dans, bra folk, natten. Allt var bara bäst. Hann tyvärr inte ta några bilder med kameran, bara crappy bilder med ipoden när vi hade kommit hem, men dem får duga. Kram
RSS 2.0