In the valley of the dolls we sleep

Tjena mittbena bloggen. Idag har jag varit hos Siri och städat sen har jag inte gjort så mycket mer. Kul tjej. Imorron ska jag till grönan sen vidare till pappa så vi hörs nog inte på ett tag. Hoppas ni överlever. Kram


Home

Kom hem igår och blev bemött av en Emma efter 5 min. Vi drog ner till gränby och träffade Louise and the fun was on. Var som vi alltid är och det var lika grymt som  vanligt. Ikväll ska jag till Kaleb så vi hörs nog imorron. Bilder från Kroatien kommer senare. Kram!


Summer is here

Sista dagen i skolan imorron innan jag får lov. Känns så sjukt konstigt. I nian kände man verkligen att det blev sommar med banketten, klassresan, utflykter osv. Iår kommer jag inte ens vara på min egen avslutning så jag undrar hur lång tid det kommer ta för mig att greppa att vi inte har skola på två månader.
Vädret har varit fint och trots att jag inte vill har jag gått barbent och utan tjocka kläder. Svart är still the shit men det är mer som svarta shorts och klänningar nu. Har packat för fullt idag då jag åker till Kroatien på tisdag!! Är så sjukt taggad och jag lovar att ni kommer få se massa bilder från resan sen - beach 2012 är här! Inget godis för mig hehe. Nej men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, tänkte bara säga hej min blogg är inte död typ. Hoppas ni har en fin sommar nu!

Detta blir det sista inlägget på två veckor om jag inte fixar internet i Kroatien så puss på er

Let the noise run through your head

Hejhej, har inte mått så värst bra denhär helgen och inte idag heller. Tack och lov är man ledig imogon och på ons. Recovery på G.
I fredags var vi på Rebecca och Fiona som spelade på Grönan. Häftigaste kvällen ever, träffade massa nytt folk och hamnade på oväntade ställen. Här får ni tre lodis bilder som Louise tog under kvällens gång - puss

Sitta på golvet i centralen är alltid nice.

Vi träffade britter på grönan! Love U.K

Gängeeeet i regnet och Louise bakom kameran!

RSS 2.0