Sista dagen i Juli

Hej. Tänkte mest bara säga att jag lever och gör sånt man gör när man inte behöver göra något. Ni vet, då man gör allt lite för mycket. Äter för mycket, sitter framför datan för mycket, dansar lite för töntigt till musikvideos, är lite för otvättad. Så jag har redigerat en ointressant bild lite för mycket och nu säger jag hejdå ett tag till för det är exakt tre veckor kvar tills skolan börjar. Adios amigos

Best Coast - Our Deal


Oh hello there platforms, didn't see ya

Yo maddafakkas. Nej men hej alla trogna läsare. Tänkte bara säga att ni kan gå in på Louise blogg om ni vill se bilder från Hönö. De var veldans trevligt. Sen tänkte jag också visa världens snyggaste skor som jag nu spatserar runt på. Ja jag är väldigt stolt över dem. Hoppas ni har ett bra lov, kram!

En text om ingenting

Hittade en random lista som jag svarade på. Tänkte att jag lika gärna kunde lägga upp den för er som också har tråkigt och orkar läsa.

Hur många skor har du? Två par docs, två och ett låtsaspar platforms, ett par converse och klackskor som inte räknas.
Vilken var den senaste filmen du såg?: Pride and Pejudice, man kan inte få nog av mr.Darcy.
Vilken är din längd/vikt: Jag är 162 cm och väger allt för mycket för att vara så liten.
Vad hette din första riktiga kärlek?: Good girls never kiss and tell
När kräktes du senast?: För några veckor sen.
Hur ser ditt boende ut?: lägenhet?
Vad är din högsta dröm?: Jag har allt för många drömmar för att bestämma en som är störst. Men jag har alltid velat ha ett bibliotek med alla mina böcker på min ändlösa boklista. Och jag drömmer om att jag ska ha läst dem alla flera gånger.
Hur många syskon har du?: Två och en som jag inte är släkt med.
Brukar du flörta med snygga killar på bussen?: Hela tiden. Senast igår. Två heta medelålders gubbturkar stötte på mig. Hur kunde jag motstå?
Hur många konserter har du varit på?:  Inte många, Håkan, LMFAO, Rebecca och Fiona.  Men Coldplay ligger ju bara runt hörnet.
Stilikoner?: Enligt Louise så spenderar jag all min datatid med att läsa bloggar. Så jag kan nog nämna en eller tio stycken som är sjukt inspirerande. Kanske gör ett inlägg om de någon dag. Annars hittar man inspiration lite överallt. Jag kollar ofta på tex nylonTVs små photoshoots, finns på youtube.
Favoritserie?: Allt för många, jag faller för allt, how I met your mother, vänner, glee, gossip girl, greys anatomy, top model, skins, big bang theory osv. Har sett alla de föregående minst två gånger....jag har inget liv.
Favoritlåtar?:Jag är mer en låt för låt tjej men The Beatles värmer oavsett humör eller väder
Favoritband/artist?: Här kommer en lista på dem jag kommer på, finns säkert hundra mer som jag inte har tänkt på.
 • The Beatles
 • Queen
 • Led Zeppelin
 • The Killers
 • Coldplay
 • Marina and the diamonds
 • The pretty reckless
 • Håkan Hellström
 • Rebecca & Fiona
 • Muse
 • Band of horses
 • The Cure
 • Lykke Li
 • Lana Del Ray
 • Metric
 • Nirvana
 • The wombats
 • The xx

På tåget

Mobilbloggar nu från tåget. Tänkte bara säga att jag nu är på väg till Hönö där jag kommer vara tills på söndag så jag kommer inte blogga på ett tag. Later mates!


KROATIEN IIII

Här är dem sista bilderna från resan. Har knappt redigerat dem alls men det får duga. Hoppas de inte har varit för mycket och att ni har tyckt om dem!

Titta, tänka, teckna

Har inte haft telefon på dem senaste dagarna, inte ipod heller. Har bara suttit alldeles för mig själv med mina filmer och mina bilder. Räknat nya blåmärken som har uppkommit på något okänt sätt. Funderat på vad detta okända sättet kan ha varit. Te och rabarberpaj har varit min överlevnad och soffan mitt hem. Börjar redan planera packlistan till hönö, det kommer bli fruktansvärt bra.

The more you leave, the less you loose

Såhär såg jag ut för ett tag sen, shortsen är lite för stora men jag gillar dem endå.

KROATIEN III


KROATIEN - Part II through an Iphone


KROATIEN - Part I


Coming up!

Håller på att fixa bilderna från Kroatien just nu så snart får ni se lite av dem.
(Det är dock svårt hitta bilder som inte ser ut som den nedan men några finns det och dem kommer snarast!)
Jag är singel och sökande ;)

Stuck in the wild

Är hos min pappa nu utan något sätt att ta mig hem. Är det inte typiskt att enda gången man är behövd av sina vänner är enda gången man verkligen inte kan. Försöker iallafall göra det bästa av situationen. Jag har städat, målat mina naglar, gått ut med hunden och när jag fortfarande inte kunde lugna mig började jag rita. Nu känns allt genast bättre, ni ska tillochmed få ett smakprov på en av skisserna jag gjorde. Hope you like it.

English headlines are so mainstream

Hej bloggen! Idag är jag jätteglad! Mina shorts passade superbra och jag förstår inte hur man kan lyckas första försöket. I am so awesome! Idag har jag ätit lax. Jag stekte den själv. Jag gick också på toa hos grannen. Låg på en skateboardramp. Åt håriga nektariner. Slog mina fingrar till svullnad, men nu är dom okej. Sen så fick jag veta att Go!Europe var typ bäst, så nästa gång ska jag sååå åka med.

Juste! Vart utelåsta också!

Trashy is the new classy

Vi har fått gäster här i Lundvall lägenheten. Två feta katter som ska stanna i två veckor, därför har jag spenderat min dag i mitt rum. Överskyddande över min lilla oskyldiga fågel. Så jag har praktiskt taget suttit från att jag vaknade tills nu med ett par shorts jag köpte för nån dag sen på helping hand. Först trashade jag dem sen blekte jag dem. Instruktioner enligt videon. Vad tycker ni? De är endå mitt första par

RSS 2.0