On Melancholy Hill †

I brist på annat så var jag tvungen att ta bilder från mina fina vänner Jenny och Louise. Inte mycket men å andra sidan har jag inte gjort så mycket heller. Cornelias surpriseparty och studenten! Roligt roligt. Imorron åker 9B iväg och på tisdag har jag min intervju. ÅH jag är så nervös!!! PS . Bilder från Jakobs student kommer upp snarast-


Day three: eight ways to win you heart. Jag skippar denna för jag vet inte vad jag ska skriva.

Kinder Surprise

Årets tankeställare - Vad har hänt med kinderäggen nuförtiden? Jag kommer ihåg när man var liten och lyckades efter en timmes jobb att öppna det där lilla gula ägget och hittade en liten bil eller en häst som som man skulle bygga enligt små söta instruktionslappar. Men nu hittar man allt en pappersbit med instuktionen 'blås upp'....eh vad är detta för trams och vad har de gjort med  våra dyrbara kinderägg?!


nine things about yourself.

Day two



x Jag har för många dagdrömmar om framtiden

x Jag får inte fräknar på sommaren även om jag vill..

x Jag älskar ritade mustacher

x Jag är svag för allt med rött hår

x Om jag fick, skulle jag ha på mig mina solisar överallt

x Jag älskar japanska filmer

x Jag blir alltid mer berörd av det jag läser än det jag hör

x Jag tycker inte om drickor med bubblor i

x Jag hatar att pröva ny mat.


Ten things you want to do before you die

Day one

 

x hoppa bungyjump eller fallskärm

x gå på en festival

x färga håret brunt

x läsa alla böcker jag någonsin velat läsa

x hitta mannen i mitt liv

x åka till andra sidan jordklotet

x party all night long

x  få långt hår

x sen dipdyea det

x känna att min garderob är complete


Weekend

Första Tänkte bara snabbt säga vad jag har haft för mig denna helg och ge lite filmtips samtidigt. (Jag har kollat på måååånga filmer denna helgen). Det började med att jag Anthon och Amanda kollade på 'hur många lingon finns det i världen'. Den var jätterolig! Dock kanske inte allas smak, jag vet att HD skulle lida om hon skulle bli tvingad att se den. Sen kom Cornelia och sov över tills lördan då jag åkte till stockholm och mös, myste? Jag och Polina gick till närmaste Ica 2km bort och köpte vars en B&J  och började kvällen med att kolla (än en gång) på 'Howl's moving caste'. Hah vi har sett den hur många gånger som helst men den är fortfarande underbar! Sen när pappa kom kollade vi på 'Hot Rod' som jag tror kommer bli en klassiker i vår filmsamling. Så skön asså! Efter en liten grillpaus med marshmallows och annat gott slutade vi kvällen med att kolla på 'Burlesque' som var förvånansvärt bra! Faktiskt en av dem bästa musikalerna jag sett.  Hoppas ni fått lite filmtips nu haha!







Randomness

Jag har lånat ut min kamera till Polina då hon har åkt på språkresa så denna veckan kommer det vara rättså dålig uppdatering, men jag tänkte att jag skulle ta mig igenom denna lilla listan då istället


Day one: ten things you want to do before you die.

Day two: nine things about yourself.

Day three: eight ways to win you heart.

Day four: seven things that cross your mind a lot.

Day five: six men you think are really handsome.

Day six: five thing you like to do.¨

Day seven: four turn offs.

Day eight: three turn ons.

Day nine: two favorite songs.

Day ten: one confession.


Lets get some shoes

Skolavslutningsskorna äntligen mina!

Fem från igår



Never judge a book by its movie

En av mina favoritböcker i nytt fodral, är så nöjd! Man kan aldrig läsa en bok för många gånger. -EnglishBookshop

Todays adventures

Dagen började tidigt med att blondinerna övertog gymmet. Efter en och en halv timmes svettande och planerande för dagen så får vi ett oroligt samtal, och är tvugna att inställa Operation-Surpriseparty. Men inte ska detta tragiska händelsen hindra tjejerna från att ha roligt så vi fortsatte till china-garden och senare till stan och englishbookshop. Efter springade i regnet och suktandet efter böcker får vi vår egen lilla överraskning. En brunett i blå maxiklänning korsar vår väg och vi ser att det är våran aldeles egna Emma Rydh! Födelsedagsbarnet var äntligen funnet och vi fortsatte firandet på stan och hemma hos mig. Ack en sådan härlig dag :)





Happy Happy Emma day


Happy B-day BFF! Hej Emma , jag vet att du kommer se detta efter våran lilla not-that-surprised-surpriseparty, så jag vill bara säga att jag hoppas att du hade det roligt idag och att du åtminstonde var liiiiite överraskad. Och så vill jag att du ska veta att jag kunde inte ha hittat en bättre vän och att jag alltid kommer att ha dig nära mitt hjärta, vare sig du vill det eller inte. Du betyder mycket för mig , Ha den äran!!

Hello fair gentles

Åh va jag blev besviken igår, även om jag inte hejade på Sverige så hade vi varit mycket bättre vinnare. Men jag måste säga att det var en riktigt spännande omröstning. Bästa Eurovision på länge faktiskt! Nu ska jag iallafall baka till Jakob sen försöka hitta på något roligt att göra ikväll så att inte hela helgen har varit till spillo. Ciao for now!

Ledsen tjej efter att Irland fick dåliga poäng...


EUROVISION




Vi vet redan vilka vinnarna kommer varaGRATTIS IRLAND!


 Vad hände? Den låten man märkte minst i ett land man inte visste fanns vann? Saade gjorde åtminstonde Sverige stolt!

I'm a ninja

Plugg lördag, how fun... Mamma kom med lite vardagslyx så jag har faktiskt haft det rättså bra för mig själv. Nu ska jag ta en paus baka och kolla på glee! Ciao for now

Kids with guns

Friday 13th huvudsakligen spenderad med Louise, Emma, skräckfilmer och B&J istället sitter jag hemma själv och har kollat på 500 days of summer. En av mina favoritfilmer of all time. My only bedtime friend now is Harry. Goodbye world-

Åh sommar, du är efterlängtad


Sitter och solar, steker , bränner mig? Jag måste åtminstonde försöka att bli lite brun. Snart ska jag plugga, ha en bra dag!

Wizards are awsome

Jag är ju för rolig

Blondes have more fun

Gissa vad jag ska göra ikväll...




Och jag är med och tävlar på matildaboking.devote.se om presentkort hos http://www.solentro.se/- var med du också!

Here comes the sun

ÅH SOMMAR! Det har varit såååå fint väder dem senaste dagarna , man kan inte hjälpa att va glad. Även om  min vecka är full med tråkigheter kan jag inte hjälpa att vara lycklig. Speciellt när jag har min lilla vän Harry som umgänge.

Mission Impossible

Mer som Mission Possimpeble , yeah it's a made up word and you like it. Iallafall så har jag jobbat hela 45 min idag för att tjäna ihop pengar till barn i Indien och nu sitter jag här och kollar på gossip girl innan jag åker till Estockholmo. Ha det bra!

Same old boring little girl

Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där? It was empty and much darker than the streets linked because there were no streetlamps. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid? Harry Potter boken som jag precis kollade i. Vad var det senaste du såg på tv? Jims värld Utan att se efter, gissa vad klockan är? Halv 5 Bortsett från datorn, vad hör du just nu? Inget , är ensam hemma När var du senast utomhus och vad gjorde du då? Ute med somislomis Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen? Gossip Girl Vad har du på dig? Mysipys kläder Drömde du något inatt? I så fall - vad? Ja , jag hade en jättekonstig dröm att jag skolkade från skolan och gick och gymmade med Julia , men helt plötsligt så ändrades alla utrustningar till gamla människor som gjorde pilates eller nåt, och där stod jag som en idiot och gjorde chinups... När skrattade du senast? Efter skolan vid skåpet, råkade kasta en bok på sean...Vad finns på väggarna i rummet där du är nu? Typ hyllor och sånt (är i köket) Har du sett något konstigt på sistone? För någon dag sen somnade Jakob i soffan och det såg askonstigt ut.Vilken var den senaste film du såg? Mr NobodyTycker du om att dansa? Nej, bara när jag är självVad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka? Jag har en miljard olika namn Skulle du någonsin överväga att bo utomlands? Absolut! England suktar efter mig Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten? Välkommen mitt barn Vad tycker du om den här listan? Nu såhär i efterhand inser jag att den att den är jättetöntig...

Just thought you should know


Randomness

Skolan rullar på som det ska , det går inte bra nu. Heheh jag har så rolig humor, nej men jag tänkte bara säga att det är mycket som ska göras nu och jag hoppas jag kan hålla ut.  Bara 5 veckor kvar till sommarlov, sen börjar allt på nytt. Det är så spännanade, I cant wait!  Här får ni massa random bilder, tjejmys silvernagellack och Soma!

Valborg


RSS 2.0