Strangers have the best candy

Lite bilder från mina senaste dagar som innehöll små hundar, födelsedagsfirande, kakor, söta pojkar och mys med världens godaste cupcakes!

Sponsored by Destiny

Detta inlägget skulle egentligen upp för flera dagar sedan, men jag vågade inte. Egentligen , vad har jag att dölja?

Dessa fina har jag umgåtts med dem senaste dagarna. Ikväll var awsome , nu ska jag kolla på sagan om de bannlysta med HD kvalite! Hon är så go hon som ligger och sover bredvid mig :)

Mina senaste dagar i bilder

Jag har haft en galet bra vecka. Efter Nationella gick det bara uppåt! En tripp till stockholm, fint umgänge, en mysig filmkväll,  promenader med brodern och galenheter i Stockholm. Hoppas nästa vecka blir lika bra!

snygg tjej här

Tjenare alla johanna fans! Judhlinit A här, jag fick reda på att johanna haft denna blogg ismyg, utan att säga det till moi!!? Omg.. Men iallafall jag har saknat dig johanna, det är så kul att vi är nu, hahaha jag tänkte skriva en annan sak men nja nej det kanske inte passar här på bloggen men du vet ju vad jag tycker är kul ;)))))))
Nu ska jag dra hem och fixa mig och dra på möte och då- självklart- träffa david, min lilla fina pojkvän. hihih
Jaja ha det kul ikväll johanna och kom ihåg att inte vara för söt för johnny nu, you know why!!!!!!!!
hemsk bild jag vet!!!

El Contesto

Jag brukar oftast inte vara med att tävla om grejer , jag tycker det är onödigt för jag blir alltid jätte exalterad när jag anmäler mig sen jättebesviken när jag inte vinner haha. Men denna var ju bara för söt för att motstå! Det är Sara  http://sajohansson.blogg.se/ som håller i tävlingen . Hoppas jag vinner !

Loser like me

Nationella gick mycket bättre än förväntat. Nu är det jobbiga över , resten av veckan kommer bli AWSOME!
pussohej från en glad tjej! :D

Mirror in the sky , what is love?

Idag har jag inte mått så särskilt bra , tur då att man har vänner som kommer och piggar upp en!
Älskar er tjejer , är så tacksam att jag har er i mitt liv. Nu ska jag vara jätteduktig och plugga på nationella !

Here we go again , I kinda want to be more than friends

Min helg har varit toppen, och jag önskar jag kunde ha lov en dag till - men livet går vidare och imorron är det skola och nu ska jag gå och göra iordning mitt nya rum! Jag och Julia bytte nämligen idag och nu ska jag få så fint så. Kanske visar bilder på det när det är klart - om jag orkar

Köpte en fin byxdress häromdan , åh jag vill ha sommar nu!

För en lång lång tid

Idag har varit en lite seg men bra dag. Jag har varit på stan men HD och Malin och det är alltid superkul. Är så nöjd med mina inköp speciellt min fina nya dagbok! Jag vet att det är en travel journal , men den var ju så fin , och om det är något jag har dille på så är det anteckningsböcker haha. Nu ska jag sitta lite till drömma , lyssna på håkan och skriva mina tankar i min vackra bok. Sen ikväll så kommer min underbara vän hit - åh äntligen är helgen här! Snart ska jag lyfta min tunga stjärt för att gå till ica och köpa B&J till min käraste :) hon kräver det!

Det här är min tid

Gissa vilka snyggingar jag klickade hem igår? Åh jag är so exited, dem är skitsnygga på och detta är precis sånna glasögon I've always dreamed of! Visar bilder när dem har kommit :D

Det dom aldrig nämner

Jag är så glad! Hur kommer det sig att man kan bli såhär glad ? Men skolan rullar på , jag umgås med Louise Emma och min käraste HD som äntligen har bestämt sig för att vara hemma. Jag älskar min klass , och pluggandet är inte lika tungt längre som innan. Jag känner att detta är en bra vecka och att det kommer bli en sjukt bra helg! Hahah för er som är depp , så ursäktar jag mig inte för detta inlägg , ty jag sprudlar av glädje!

Btw - Denna tjej är nog den - och jag hatar det ordet , men jag finner inget mer perfekt - skönaste människan i världen!
Och en lite halvt jätterandombild bara för jag är så glad! PUSSOCHHEJ!

Om du vill ha mig , nu kan du få mig så lätt

Idag är jag glad, idag är jag riktigt glad faktiskt! Igår var nog den bästa dagen på länge då jag var på Håkans konsert - det var så galet bra , fy va jag är glad att jag gick! Sen idag stannade jag hemma av ren utmattning typ och städade halva dagen för att sen få fint besök av Rassen och Malin . Så trevligt så! Åh jag är så glad! Detta kommer bli en bra vecka känner jag :D

The funeral

Jag orkar inte med alla tankar som forsar i mitt huvud , är detta rätt? är det köttets vilja eller guds? hur ska jag göra? ska jag vänta eller satsa? nu eller sen?
Jag vill bara dansa i sommarvinden med den Gud har menat för mig.
jag vet ännu en tråkig naturbild jag tog i åre - nya bilder kommer nog imorron

RSS 2.0