Stupid Cangaroo
I regret nothing

Jag har ritat massor på senaste tiden, önska jag hittade min kamerasladd så jag kunde visa er

Have you ever tried to do a Harry Potter spell?


WHOEVER SAID ORANGE WAS THE NEW PINK IS SERIOUSLY DISTURBED

Tjena Bloggen! Det var ett tag sen. Jag har varit lite upptagen bla med att underhålla min söta vän Linnea som kom upp från malmö. Hon har varit här några dagar och det har varit såååååå roligt! Vi körde henne precis till arlande. Saknar henne redan.
Imorron börjar jag sommarjobba i cafeterian på LO. Vi börjar kl 8 på morgonen suck... Men det är bara i tre veckor och efter det kommer jag åka med mina tjejer till frizon! Så jag kommer ha fullt upp ända tills skolan börjar. Längtar så! Ciao for nowI DON'T GO LOOKING FOR TROUBLE, TROUBLE USUALLY FINDS ME

Jag har precis börjat ha riktigt roligt på mitt sommarlov och det känns som det redan är slut. Jag vill dygna, dansa, träffa folk, ha marathon, kolla på soluppgången. Min bucketlist är oändlig. Varför måste allt som är roligt ta slut så snabbt?


Harry Potter and the Relics of Death

Jag tänkte bara berätta om den underbart roliga kväll/natt jag har haft med mina bästa vänner. Mendans jag HD och Cornelia var på Harry Potter premiären igår midnatt så satt mina goda vänner Louise & Emma själva hemma hos mig och käkade glass och choklad. Efter filmen så upptäckte jag och HD att vi missat sista nattbusen så vi började spatsera hem. Promenaden var faktiskt väldigt mysig, jag har saknat min vän så mycket, det var skönt att vara själv med henne lite. När vi kom fram runt tretiden så fick vi ett fint välkomnande och resten av kvällen gick väldigt smidigt. Vi sjöng, skrek, skrattade och dansade änta tills vi somnade och sen gick dem till McDonalsd och köpte frukost medans jag fick min skönhetssömn.
Åh jag älskar sommaren!


En av de fina webcam bilder jag hittade från igår hehehe

I LIKE BEEING ALONE TO MUCH


Jag tänker på mycket innan jag somnar
Jag spelar upp scener i huvet
övar på saker jag vill säga till folk
har oändliga "tänk om"
gör planer för nästa dag
Jag tänker på alla som jag saknar
och de som jag hatar
sen frågar jag mig själv frågor
som jag aldrig vet svaret på
och när mina tankar är som djupast
somnar jag.

KÅLLANDSÖ GÄNGET

DAY NINE

Two favorite songs - Yesterday , The funeral.
Jag har olika favoritlåtar hela tiden men detta är två låtar som jag aldrig tröttnar på

Hemma tillslut. Har haft ett par underbart roliga dagar i lidköping hos min vän Johanna. Bad, grilllning, sol, glass, tält, lek - allt som ett sommarlov ska va. Och nu är jag helt slut. Har bestämt mig för att bara vila idag och Cornelia & Iza kanske kommer och joinar detta latande. Men nu ska jag städa , tänkte bara visa den fina ringen som låg på sängkudden när jag kom hem. Beställd från josign.se love it!


WHEN I TRY TO GET HIS ATTENTION

In my mind
In reality


RSS 2.0