Don't you want me baby?


"She decided to free herself, dance into the wind, create a new language.
And birds fluttered around her , writing ' yes' into the sky "


Yeah I'm fine, I'm just having an allergic reaction to the universe

Åre var nog det bästa jag har varit med om , jag kan inte sluta tänka på det. Ska ta en lång pratstund med Louise imorron  om det . We have twin brains you know- Här kommer lite bilder!

ÅRE TJALALALALA!

Idag åkte jag till sthlm en snabbis för att hämta hela skidpaketet sen snabbt hem och pumpa musik samtidigt som jag packade. Jag var jättenervös igår kväll , men nu är jag så taggad! Det kommer bli FETTFETTELIFETTFETT!
-shit jag åkte in i ett träd minen-

haha ÅRE HERE I COME!

Jakob och Simon är som små barn, de springer runt och fnissar och håller på hela tiden - hihihhihihih ta.. hahihihiah ih taa hihi tah aann dd boorr hihi sten HAHAHHAHAHAH....... o_O

Vad härdan har hänt Perry?

Mobba mig inte nu , för jag har aldrig tagit en outfitbild innan. Men detta hade jag då på mig igår , och jag lyckades inte med en snygg helbild så ni får lite bits and pieces hah.

Ohyeah Bitches

Gissa vad jag och HD gjorde igår - vi tog hål i öronen! YEY BFF hål haha. Corne och Becx var med som stöd och det var faktiskt jätteroligt. Senare stack vi och kollade på trassel som var super! Hela kvällen var awsome , tack tjejer!

Blitzkreig Bop

Hemma idag . Igår och imorse hade jag suttit och pluggat på kemin till imorron så jag kunde det rättså bra , sen märkte att jag hade pluggat i fysikboken.  Nu sitter jag och vet inte vad jag ska göra .
Jag läste färdigt min bok - grät hur mycket som helst. Absolut den bästa serien böcker jag läst någonsin.
Men nu börjar nya eran av bokserier Mohahah - Harry , show me what you got!
Mitt umgänge för idag - så intellektuell han är min broder. Hans senaste kommentar var - Johanna kom , du måste se hur snabbt dessa moln rör på sig!

RSS 2.0